Aktivitet/foreningshold / Adventure Race træning
 
Tilmelding på begivenheder på facebook

Adventure Race træning

Adventure race er en holdsport! Der skal findes poster og træffes gode beslutninger.

Discipliner er ofte MTB-O, O-løb og bike & run, men andre discipliner som kajak, kano, klatring, rulleskøjte, rulleski, vandring osv. er også gode at mestre. Vi sørger derfor for en alsidig træning, så vi kommer vidt omkring i disciplinerne.

Der er lagt stor vægt det sociale – det er jo holdet som er vigtigstJ

Nye adventure racere er meget velkomne, vi tager imod alle med åbne arme.

Discipliner til denne træning: Oftest MTB og O-løb. Kan variere og opdateres fredag inden

Medbring – afhænger af disciplinerne (se på begivenheden på facebook under den enkelte dato)

Mødested: Kongelundsfortet, men kan variere efter aktivitet. Opdateres fredag inden på facebook (hvor du også tilmelder dig).

Kontaktoplysninger på træningsansvarlig på Adventure-race
Christina Valskov – mobil 2683 2628 (Ring eller send SMS)

Deltag når du er tilmeldt!!!
Det forventes at man deltager når man er tilmeldt på facebook – der står et hold og venter på dig, som har planlagt og sat poster op. Deltag hvis du er tilmeldt, ellers meld afbud direkte til træningsansvarlig for Adventure-race.

Deltagere som ikke er medlem af CPH Outdoor kan deltage ved betaling af 30kr til mobilepay inden start og tilmelding på FB ”CPH Outdoor Adventure Race træning”. 

Fast træning
Vi træner fast hver mandag kl. 18.00 til 20.00. Vores faste base er Kongelundsfortet og området omkring Dragør og Tårnby. Vi vil dog også have træning andre steder, hvor det giver mening at træne forskellige elementer af Adventure-race. Det kunne være på Den Blå Foreningsby, kanodepotet, i Hareskoven mm.

Hvor træner vi?
Sted vil blive slået op under hver arrangement når vi nærmer som træningsdagen. Det er også noget vi aftaler på holdet om mandagen.

Udstyrsudlån – kun for medlemmer af CPH Outdoor
På Kongelundsfortet vil der være mulighed for udlån af udstyr efter aftale. Pt. er det muligt at låne cykel, lys og lygte til Adventure-race 4 gange i træk (for at se om Adventure-race er noget for dig). Derefter skal man selv finde et alternativ for at deltage i faste mandagstræninger.

Præmis for udlån af MTB
I forbindelse med udlån af MTB til adventure race foreningen er der følgende retningslinjer:

Der findes 3 størrelser MTB til udlån.

2 stk 15’’ (160-170cm)
4 stk 17’’ (170-180cm)
2 stk 19’’ (180-190cm)
Man kan låne en MTB i forbindelse med fællestræning i foreningen. Når man har tilmeldt sig en træning ved at ”deltage” i begivenheden på FB, kan man i kommentarsporet skrive ”jeg ønsker at låne en MTB i X størrelse”. Det er efter princippet først til mølle.
Man kan IKKE låne en MTB til konkurrence
Man kan låne en MTB op til 5 gange, herefter forventes det, at man selv investerer i egen MTB.
Når man låner en MBT har man et særligt ansvar for at den bliver rengjort efter træning.
Hvis den lånte MTB går i stykker ved udlån, er man forpligtet til at betale for reparation.
 
Udover MTB og udstyr på Kongelundsfortet, råder foreningen over havkajakker, kanoer, våddragter, klatreudstyr og lejrlivsudstyr - se mere her:

 
Kordineret kørsel
Under hver træning opfordres det til at koordinere kørsel, fx fra Vestamagers metro til Kongelundsfortet. Det gør at vi er mange flere der kan deltage. Tilbyd kørsel hvis du har mulighed for dette. Det kan også bare være at følges til træning gennem Amager Naturpark.